angiochirurgija konsultuoja

nors ir nedaug, noriu siek tiek uzrasyti ispudi po angiochirruges konsultacijos. dabar jau oficialiai uzves kortele konsultacineje poliklinikoje ir ji bus musu konsultuojanti gydytoja su oficialiais atsakymais i poliklinika. kita savaite turbut teks tam tvarkyti dokumentus.
o kol kas - isvados labai neoptimistines siam kartui, bet mano smegenys kazkur blokuoja ir nesupranta kol kas visko. apziurejo koja su radiologu echoskopija, venoje yra arterinis kraujas, koja nera aprupinama krauju pilnai - kraujas isteka nedatekejes iki pirstu, pedos pilnai. su laiku visokiu bedu su tuo atsiranda, bet kol kas nesigilinam. israse recepta naujos kompresines kojines, anksciau 5-6 metu tikrai jokios invazijos operacines. iki tol - kas puse metu grieztas stebejimas tiek galunes, tiek visko organizmo, nes su laiku visko buna ir visokiu siurprizu pasitaiko.
kiek supazindino, tai siuo metu pasaulyje jau atgyvenusi sistema vadinti sutrikimus raidos sindromais, dabar kitaip skirstoma, arteriniai, veniniai. pas jonuka - fistules - t.y. jungtys tarp venu ir arteriju. malformacija. ..

Comments

Popular Posts