ortopedija

ka gi, is ortopedu turim siuntima avalynei, bandom susipazinti su ortopedijos pasauliu. susivelinom savaite dvi, vaziavom senden ryte. pasirodo kad pas gydytojus uzrasoma menesio pirma diena pasiskambinus. jei nepaskambinai - lauki sekancio men. batus gamina menesi. zodziu, be liepos jokiu prosvaisciu. susinervinau labai. internete ieskojau kitu imoniu, pasirodo, vilniuje ortopedijos technika gamina, visi kiti ne. 'pirmasis zingsnis' kaune gamina, siulesi uzrasyti spaliui.... kosmaras, pagalvojau. senelis musu utenoje minejo kad galima tiesiai su dirbtuvem bendrauti. bet dar pabandziau i ukmerges filiala paskambinti. ka gi, uzsirasem po savaites pas gydytoja, po menesio batukai butu. bent 2 savaitem greiciau. ryt senelis susizinos ar imanoma greiciau utenoje. va, pasirodo, kad ortopedai paklausi specialybe.

Comments

ReiRei said…
Na, mūsų ortopedas vilniuje tai labai jau mums padėjo. Pasirūpino ir batukų užsakymu ir visais kitais reikalais. Labai dėkingi esam.
Gerda said…
Kitą kartą bandykit į orto24.lt kreiptis, turbūt bus greičiau nei būti stumdomiems iš vienos vietos į kitą. Aš pirkau nugaros įtvarą, kol kas labai patenkinta.

Popular Posts