Rimtas vyras :) šokiai baigėsi, mokosi kalbėti :) eik jaja - eik valgyti, mokosi skaičiuoti. sesė vis garsiai skaičiuoja, tai ir jis atsimena skaičius kažkiek - pepi, sepi. atsivercia knygą, ir džiaugiasi - o, pepi. atseit, penki. nors ten vien raidės... nieko, su laiku viskas :)
kaip bebūtų keista, gal pastangų per mažai dedu, vis nesiseka man išmokinti jo "vienas". klausiu kiek tau metukų, rodo vieną ir sako - tys. ambicijos didelės, jaučiasi didelis :) pastaruoju metu naują skaičių išmoko, tai sako "du"... bet vis man ne tas kurio reikia....
skirtingai nuo mano matytos vaiko mokymosi kalbėti patirties, jis linkęs greičiau žodžius pakartoti. vakar rogutes tempėm į kalną, sako "kal"; nori važiuoti, verkia kad 'ziazia' reikia..
ir gana paklusnus. stebi Urtę, mato kaip ji barama ir matau, kad kažkaip įstrigę jam mūsų aiškinimaisi su ja. jeigu negalima, vadinasi negalima. ir jaučia ir žino. išsigąsta kažkiek, kas man nelabai patinka, kad taip stipriai... bėda tik jei labai jau ko nors nori, tai tada verkia pilnu balsu ir nori nori nori.... va, visa laiptinė skamba, kai namo einame..

Comments

Eglė Rudoji said…
Tai jau tuoj tiks 2 :) Vaikinas i perspektyva orientuotas :)

Popular Posts