grazu man augantis vaikas.... pradejo Jonukas juokingai tupcioti - vis galvoju ar cia tipo sokineja - nes Urte vis megsta pastrikseti ant lovu, ar tai sokio elementas. juokingai - nes kol jas daug pastangu reikia kuneli ir galva zemyn nuleisti ir kojomis pritupti, tada aukstyn. stengiasi.
daug ka jau pats zino ir daro, rytais - virtuveje pykdamas sukiojasi, eina prie kedutes lipti ir vis sako niam niam. vakare pavalges bega i vonia, atseit maudytis (turim nauja rituala - po vakarienes abu lenda i vonia pasedeti su zaidimais pusvalandziui), pries miega kai aprengiu nakciai ir idedu i miegmaisi, jau pas sukasi i tete, mojuoja atsisveikindamas ir sako kazka panasaus i labanakt. be paraginimo.
labai pastebi Urtes pasikeitusia apranga. viena diena suknele labai nuziurinejo ciupinejo, paskutinem dienom guminius batus vis nesioja, kai ji uzsideda paltuka nuo lietaus spalvota, bega jos veida ciupineti - vienintelis jos kuno plotelis belieka is po kapisono matyti.
dabar rimtai uzsiemes delione - lentoje yra skyles tam tikros formos, ir i jas reikia ideti formeles - gyvunelius, panasiai kaip puzle. per mazas jis jai, bet matau kad jau mate kaip sese delioja, pats bando. o, jau nusibodo, eme bartis ir metyti :)
lyja be perstojo. ruosiames i parduotuve. mano striuke gera,o jo vezimelio apsauga nuo lietaus ir neprasta :)

Comments

Popular Posts