11 menesiu

11,5 kg su rubais ir 82cm. tikras vyras :)

parasiau draugei "jonas serga" ir sunku patiketi kad tai tiesa. lyg ir sirguliuojam, visa laime be temp didesnes. ryta tik 37.5 buvo, bet i vakara 37.4 tai jau nebeskaitau kaip temperatura. dar nenuspresta ka su sita subfebrilia reiktu daryt..
po paros lektuve, kosti labai berniukas, pradzioj maziau, kuo toliau tuo labiau. o dar savaitgalis ilgas pasitaike, pries tai po santariskes konsultuotis vaiksciojom, sloga. prospanas nuo kosulio nepadeda, imu galvot, kad reklama gerai daro vaistininkai ir tiek.. gavom senden is budincios gydytojos kompensuojama ventolin, labai dziaugiuos, musu gydytoja nesivargina to daryti, ir bronteks sirupa. ziuresim kaip toliau. apsilankem trecia karta akiu chirurgijos skyriuje po pietu. vakar diena zaidem baliona metydami - dabar balionus pripucia, uzdeda plastmasini antgali ir uzdeda ant koto - pagaliuko ilgo. tai atskrides balionas trenkesi tiesiai i Jonuko akyte plastmasinio antgalio puse. vakar stebejom dar, senden jau norejom gydytoju patarimo. uzgauta stipriai, gerai kad vis tik tik pavirsius, turim lasiuku, tepala. gana ilgai atidziai apziurinejo gydytoja, gerai kad lyg ir gerai kol kas.
svajojau apie stumduka, nupirkom rimi paprasta, patinka Jonukui labai. eina pats, o mums toks didelis atrodo... masina irgi galima tokiu paciu tikslu naudoti, tik ji nestabili ir griuna, o su ja ir jis ant sono.
kojytes ortopedas apziurejo, po puses metu vel eisim. batukams turim siuntima. juos gamina 2-3 men, taip sake, ir neaisku ar darys tokiai mazai kojytei. nesuprantu, kaip kiti vaikai vaiksto.??? negi su kojinem? namie ir taip vienai kojytei basute gera pas ji, kitai - zemesniu padu batukas. i lauka uzdeda Urtes senus batukus - vienas didokas kitas vos vos ilenda.
siaip saunuolis jis. ir linksmas. mielas.

Comments

Popular Posts