sveikatos ir nesveikatos

penktadieni puse dienos prabuvom akiu chirurginiame stacionare. atejom tik konsultacijos, o eme ir pagulde, apziurejo, pasake kad viskas gerai ir net nepatenkinti buvo kad cia tokie be problemu kreipias... tuo paciu LOR ligonines pakonsultavo, viskas gerai pasake.

ka gi, su pediatre apylinkes kalbejau kad neramu vis tik. atejo Urtes atsakymas is tonziliu paselio, ir kruva bakteriju, sutarem pas LOR nueiti. kadangi poliklinikoje viena gydytoja ir nera vietu, i sveikatos namus prasemes. gydytoja maloni pasirode, abu gerai apziurejo. pas Jonuka abi ausys paraudusios. krapste jis jas labai, bet kazkaip nesumasciau kad ausys galetu buti. poliklinikoje LOR buvo ziurejus, nepagalvojau... po alergolo konsultacijos (jos nuomone jis ne tiek alergiskas, kiek suerzintas organizmas. o gali buti ir alergiskas, bet dar nera tikslo is kraujo nustatineti kam...) jau buvome moraliskai tvirciau pasiruose antibitiokams, o LOR dar ta patvirtino. tai abu vartoja Augmentin dabar, ziuresim.
jei nekris temperatura, senden ryte tokia mintis atejo - o ka jeigu ne.... taip ir liks ji. velesniems tyrimams. kol kas toliau gersim imuniteta stiprinancius..

Comments

Popular Posts